+359 878759400

Office@bora-it.com

За нас

Бора-ИТ ООД е основана 2006 година в отговор на нарастващите нужди на малкия и средния бизнес, свързани с внедряването и поддръжката на специализирани хардуерни и софтуерни продукти. Предоставяните от нас услуги се базират на тясно специализирани IT решения , преминавайки през пълна гама услуги включващи: компютърна поддръжка, облачна услуга, ремонт на компютри, консултантска дейност, проектиране и разработване на софтуер според нуждите на клиента. Ние предлагаме на малкият и среден бизнес това, което големите фирми не могат да си позволят - цялостен компютърен съпорт, под формата на софтуерна и хардуерна поддръжка. Напълно затворен цикъл на нашите услуги с отдел, който се занимава с хардуерните проблеми на нашите клиенти, както и с доставка на системи и компоненти.


Екип


Предимството да изберете нас

Гаранция за извършваните услуги. Вие заслужавате пълно задоволство от съвместната ни работа и предлаганите услуги. Изслушваме Ви внимателно и след това Ви предлагаме решения. Освен компютърни специалисти – ние също развиваме бизнес и разбираме Вашите нужди. Работим заедно за да постигнем Вашите цели. Говорим на разбираем език. За успешно сътрудничество ние трябва да се разбираме взаимно. Вие ще получавате разбираеми отговори на въпросите които ни задавате.Бърза реакция. Ние разбираме колко са важни за Вас компютрите и мрежата с които работите, затова предлагаме отдалечени компютърни услуги. Благодарение на тази услуги имаме бърз и сигурен достъп до Вашата мрежа и компютри. Ако проблемът изисква посещение ще Ви изпратим специалист който да го отстрани в офиса Ви.Предвидими разходи за ИТ. За малки фирми може да е трудно да изплащат непредвидени разходи. Вие знаете точно какво да очаквате без допълнителни разходи. Системна поддръжка. Много компютърни проблеми могат да бъдат предвидени и предотвратени. Ние ще извършваме мониторинг на мрежата и компютрите Ви, ще извършваме профилактика на компютърните системи. Лоялност и задоволство на клиентите. Бора-ИТ се грижи да поддържа лоялността и задоволството от съвместната работа с партнъорите си.

 • Web базирани решения

  Създадени по изисквания и нужди на клиента.


  Мобилни приложения и апликации Android | IoS

  Предлагаме набор от услуги, за да Ви помогнем да разработите и популяризирате нужните за Вас мобилни апликации и приложения за iOS и Андроид.


  Разработка на софтуер

  Имате нужда от специфичен софтуер за нуждите на Вашия бизнес? Просто решете на каква платформа го искате да работи и ние ще свършим останалото.

 • POS системи и решения

  Изграждане на POS системи според нуждите на клиента.


  Софтуер за хотели, складове и валутни бюра.

  Разработваме и внедряваме нужният софтуер за управление на Вашия бизнес. Разполагаме и с готови решения на нашите партньори. Предлагаме обучение на персонала и поддръжка.


  Системи за наблюдение и контрол на достъпа

  Изграждаме системи съобразени с архитектурните и техническите изисквания на клиента, и отговарящи на най-съвременните стандарти в областа на контрола на достъпа и сигурността на индустриални и частни обекти.

Онлайн Търговия

В модерното, консуматорско и интернет ориентирано общество нуждите на търговците се промениха коренно. Физически локално ориентирани обекти се превърнаха в глобално локализирани виртуални магазини с безграничен потенциал от клиенти и възможности. Ако и Вие виждате този потенциал - ние имаме ултимативното решение за Вас.


+359 878759400
Office@bora-it.com

SEO оптимизация

SEO одит на вашият уебсайт, блог или онлайн магазин. Детайлен отчет генериран след одита и стратегии за по-добра индексация в търсещите машини в интернет. Офлайн и онлайн SEO. Цялостен маркетингов и стратегически план за оптимизация. Копирайтерски услуги - статии, блогове, бизнес оказатели.